Luontaishoidot


Softlaser- ja sähköakupunktio

Akupunktiohoito on tehokas solutasolta asti tasapainottava hoito kehon kaikenlaisiin häiriötiloihin ja kiputiloihin. Hoidossani en käytä neuloja, vaan hoito tehdään hoitavalla ELAPS-sähkölaservalokynällä ja matalataajuisilla sähkölaitteilla sekä käytän myös punaisen laserin lisäksi vihreää ja sinistä hoitovaloa ja klustereita.

Alussa mittaan kehon tilanteen korvan akupunktiopisteistä ja hoito muotoutuu mittausten ja oireiden perusteella. Saat lepäillä alusvaatteissa hoitopedillä lämpimän peiton alla ja käsittelen koko kehon akupunktiopisteitä vatsa- että selkäpuolelta ja pään ja kasvojen alueelta. Käsittely kestää noin tunnin. Ensimmäisellä kerralla keskustellaan tilanteestasi rauhassa, tehdään hoito ja käydään vielä läpi hoidossa esiin nousseet asiat ja saat kotihoito-ohjeita. Ensimmäinen käynti kestää 2 tuntia. Jatkohoidot sujuvat vähän nopeammin, kesto 90 minuuttia, josta hoitoaika on noin tunti.

Suosittelen tätä hoitoa esimerkiksi uniongelmiin, stressin aiheuttamiin oireisiin, erilaisiin kiputiloihin, ylipäätänsä kehon epätasapainotiloihin.

Ayurvedahieronta

Ayurveda-hieronta sisältää koko kehon hoidon päästä varpaisiin. Kasvot alkupuhdistetaan ja lämmin öljyhieronta aloitetaan päästä ja kasvoista. Keho käsitellään Ayurvedan eli Intialaisen luonnonlääketieteen mukaisen kehotyypin eli doshan tasapainoitukseen valitulla öljyllä ja tavalla. Käytän Frantsilan Ayurveda-öljyjä. Hieronta sisältää marma/akupainantaa.

Ayurvedinen päähieronta

Ayurvedinen päähieronta aloitetaan istuen ja jatketaan selällään. Hoito aloitetaan yläselän ja hartioiden hieronnalla ja käsittää myös niskan, pään ja kasvojen alueet. Hieronnan voi tehdä lämpimän öljyn kanssa tai jättää öljyn pois pään käsittelyssä. Hoito on erittäin rentouttava.

MarmaPoint-koulutus